Alpin børneskiudstyr

Udlån af alpin skiudstyr til børn

Familien Lund i Hellerup står for udlån af  alpint skiudstyr til børn og vil gøre deres ypperste for at alt udstyr er i tip top stand – altid nyslebet og vokset. Dette betinger dog, at udstyret bliver afleveret til tiden. Det er derfor vigtigt, at alle medlemmer overholder de aftalte lånetider.

Der er ski i længden 70 cm til 140 cm, støvler i næsten alle størrelse (22-41). I 2011 blev der købt meget nyt udstyr ind, således er der også sket en masse nyanskaffelser i år. Der er især købt længere ski og store støvler ind. Vi har ikke har skistave. I skal være opmærksomme på, at der er tale om børneudstyr.

Regler
• Kun medlemmer af KS kan låne udstyr. Ved booking skal medlemsnummer oplyses.
• Man låner skiudstyr for 1 uge af gangen.
• Prisen er 200 kr. som betales kontant ved afhentning.
• Booking sker kun pr. mail på borneski@gmail.com
• Når vi har modtaget din bestilling, får du en bekræftelse pr. mail (i tilfælde af, at det ønskede er udlejet, modtager du også en mail). Vil du allerede nu være sikker på, at skiene er tilgængelige, er booking for den kommende sæson åben.
• Udlevering af skiudstyr sker fra onsdag eftermiddag, før den uge man har lejet dem.
• Skiene skal være afleveret tirsdag efter den uge, man har lånt dem. Bliver de afleveret for sent, får man 1 års karantæne, samt betaling af en ekstra uge leje 200 kr.
  Alle støvler skal tilbageleveres tørre. I modsat fald står de og mugner. Våde støvler koster 50 kr. per par. Det kræver en ekstra arbejdsindsats af os at tørre støvlerne.
  Alle støvler/ski skal leveres tilbage rengjort, uden navneskilte, eller mærkater/gaffa tape   (udover de KS klistermærker, som vi sætter på). Ellers koster det 50 kr. per par.
  Afbookning af udstyr senest 2 uger forinden, senere vil betalingen bliver opkrævet, idet der spærres for andre lånere.
  Forsikringsmæssigt hæfter man selv for det lånte.
• Adressen er Bøgehøj 10, 2900 Hellerup. Eller efter nærmere aftale.
 

Det er vigtigt, at I tilbageleverer det lånte skiudstyr. 

- Sker dette ikke, må vi anse det for bortkommet og man kommer til at betale erstatning for skiudstyret.
 


Familien Lund står for KS' alpine skiudstyr til børn.