Løjpesituationen lige nu …

Løjpesituationen lige nu …

Der kom en del sne i går flere steder, men jorden er så varm, at det ikke giver mening at køre med scooter, da det vil få mere sne til at smelte. Men der er fine muligheder for skiløb i selvopkørte løjper i dag og måske i morgen på diverse golfbaner, fordi der er kommet hård skårpe ovenpå sneen. Der er bedre skiforhold end ved sidste snefald.

Dato for opdatering:  Fredag den 24/2 2017
Skiløjper Km skøjt Km
klassisk
Bemærkninger

Gribskov

0 km  0 km

Her er ok med sne flere steder, men der er også bare pletter. Der er gode steder inde omkring Sandskredsmosen. 

Løjpekort

"Det nye kort"- virker på alle enheder og browsere, men viser ikke løjper der ikke er defineret på kortet i forvejen. Så hvis vi finder et nyt spor, vil det ikke kunne ses på kortet.

"Den gamle kort" - virker ikke på Mobiler eller i Crome browsere da den anvender en Java Applet

Læs mere om Gribskov løjperne her...

Husk:
Parkering for brugere af Gribskovs skiløjper foregår ved p-pladserne på Helsingevej eller Gillelejevej og Kildeportvej. Dem som parkerer ved Kagerup Station skal sørge for at parkere hensynsfuldt i forhold til de lokale beboere og sikre at der er en ambulancevej.
Al parkering foran savværket skal undgås, idet det hindrer savværket i at komme ind og ud fra grunden med træ, også lørdag og søndag.

Jonstrup Vang

0 km

0 km

Her har Erik Mygind kørt nogle runder på markerne med snescooteren til skøjt. Der er også muligheder for skiløb i skoven, men ingen scooterspor. 

Tjek altid vores TracTrac live-opdateret løjpekort over Jonstrup her og se præcist hvor vi har kørt op…

Du kan downloade løjpekort over Jonstrup Vang her…

Læs mere om Jonstrup Vang løjperne her…

Parkering:
I opfordres til at bruge p-pladserne ved Jonstrupvej før planteskolen (ved de 4 røde markeringer på Jonstrupvej). De violete-løjper kan nås fra Højager Skole, som har en stor p-plads. Det vil være en god ide at parkere på Fuglehavevej i villakvarteret - selvfølgelig med respekt for folks indkørsler osv.. – der er ingen parkeringsmuligheder længere nede mod skoven længere.

Bellahøj Mark

 

 

ingen meldinger endnu

Dyrehaven

0 km 0 km

Her er fint med sne i selvopkørte spor til både skøjt og klassisk på golfbanen. Vi kommer ikke til at køre spor med sneescooter.

  De bedste steder at hoppe på løjpen er Hjortekær, Eremitageslottet eller Københavns Golfklub (parkering ved Springforbi). Skiklubmedlemmer er velkommen i Golfklubbens restaurant. Her serveres varme drikke mm – samt en god frokostret Boeuf Bourguignon til rimelige priser.

Tjek altid vores TracTrac live-opdateret løjpekort over Dyrehaven her og se præcist hvor vi har kørt op…

Rudeskov

0 km 0 km

ingen meldinger endnu

Se mere info her…

Søllerød Golfbane

0 km 0 km

Her er 8-10 sne med hård skårpe. Der er gode muligheder for at få en fin skitur i dag

Se mere info her..Hent løjpekort her…

Hørsholm Golfbane 0 km  0 km

Ingen meldinger

 Læs mere her

I kan se løjpen her

Bagsværd Sø 0 km 0 km

ingen meldinger

Læs mere info her..

 

Bidrag til løjpearbejdet
Vi har igen i år fået en hel del forespørgsler fra glade brugere af løjperne i både Jonstrup Vang og Gribskov på, hvordan man kan bidrage til løjpearbejdet. Der bliver brugt rigtig mange ressourcer dels til vedligeholdelse af scooterne og et hav af frivillige arbejdstimer.

Man kan gøre to ting:

  1. Melde sig ind i Københavns Skiklub, og få glæde af alle de aktiviteter vi har i klubben, udover løjpepræparering Bliv medlem her…
    Læs hvad du får ud af et medlemskab her…
  2. Indbetale et valgfrit beløb på en konto vi har oprettet til formålet, Reg nr. 5011, Konto nr: 1233834. Så vil vi efter sæsonen give en gave til løjpemandskabet – som tak for hjælpen. Det gjorde vi også sidste år og det blev mandskabet rigtig glade for.

Få løjpemeldingerne per e-mail
Tilmeld dig i højreside…

Snedybder i Danmark
Tjek DMI's målinger der foretages hver morgen ved DMI's manuelle målestationer. Kik her for dagens snedybde…

Vejret
Tjek vejret i dit lokalområde hos www.yr.no for temperatur med henblik på valg af voks og glider.