Tuborgfondet donerer ThoraxTrainer til KS

Tuborgfondet donerer Thorax Trainer til KS

Direktør for Tuborgfondet Peter Moe Rasmussen var tirsdag den 27. oktober ude på Institut for Idræt for at overrække hele 43.750 kr. til en Thorax-Trainer til KS.

Han blev mødt af 40 veloplagte KS’ere. Ulrich Ghisler, som er medejer af Thorax Trainer, var også til stede og fortalte om de gode trænings-effekter ved Thorax-Trainer samt andre røverhistorier.

Maskinen står i kælderen i Kong Frederik 9. Hallen på Institut for Idræt. Allerede nu har maskinen været brugt flittigt af især landholdsløberne, men den skal også benyttes af vasaløbere. Det siges, at Oskar Svärd også træner intensivt i Thorax-Traineren på forventning om, at han kan vinde sit 4. Vasaløb. Han holder dog kortene tæt til kroppen, så end ikke producenten kender hans træningsmetoder.


Tuborgfondet har overrakt pengene…

Så skal der stages igennem i KS!!
Samme aften blev der afholdt orienterende møde om skitræningsprojektet på Institut for Idræt, og mere end 40 skiløbere var mødt op.

Det umiddelbare resultat var en overvældende interesse og opslutning til projektet, og en stor gruppe af de mest ivrige vasaløbere i KS besluttede sig for at deltage i det samlede forløb fra november og frem til Vasaløbet.

Vi glæder os til at se resultaterne af den hårde træning, og forventer at Oskar Svärd får kamp til stregen den første søndag i marts!  

Mads Rosenkilde (… ivrig stager  smiley)


Ulrich Ghisler (står bl.a. bag udviklingen af ThoraxTrainer) instruerer….