Eremitageløbet 2015

Eremitageløbet 2015
Søndag 4. oktober 2015, kl. 08:10

Giv din klub en hånd

Lille og vågen 2
Lille og vågen

Kære KS medlem og andre

Eremitageløbet er KS' største event – og bidrager økonomisk til at klubben kan holde et højt aktivitetsniveau resten af året.

Vi har brug for din hjælp. Meld dig som hjælper/officia til Eremitageløbet  søndag 4. oktober.
>> Du kan 
tilmelde dig på KS-klubmodul ved at klikke her ..

Københavns Skiklubs er stærkt afhængig af Eremitageløbet, og dermed af DIN hjælp til at løse vores opgaver ved løbet. Vi skal uddele væske til løberne ved Eremitageslottet – 2 x 20.000 deltagere – de skal have væske både på vejen ud og ind. 

KS har brug for alle de officials som vi overhovedet kan skaffe. Som tak for hjælpen får man 1 stk. windbraeker – men kun hvis man er forhåndstilmeldt. Du behøver ikke være medlem af KS for at være med. Har I venner eller veninder, mødre, fædre, kærester eller børn, er disse meget velkommende. Du skal være iført varmt tøj, gerne gummistøvler og arbejdshandsker. Der er en hurtig kaffepause kort før løbet. Når det værste er overstået, får vi rugbrødsmadder sammen – i et rigtig telt til officials. Det er ikke kun hårdt arbejde. Det er også en god social event, hvor du møder rigtig mange andre skiløbere fra alle discipliner – og ser Eremitageløber fra første parket.

>> Klik for at se officialindkaldelsen her ..
>> Klik for at se dagsprogrammet her ..
>> Se billeder fra sidste år ved at klikke her ..

miks_ks_a
Øverst tv.: Henrik S – Øverst th.: Jens B – Nederst: Glade KS-piger

Information Kategori: Klub Nyheder, Skiture og aktiviteter, Børn og Ungdom
Dage: Søn
Start dato: 2015-10-04
Slut dato: 2015-10-04
Start: 08:10
Slut: 14:00