Skiparkour

Skiparkour
- for unge op til 8 år

>> I samarbejde med Holte Ski
>> Gratis for medlemmer af Holte Ski og KS

skiparkour_børn_01
Skiparkour hver lørdag kl. 9

Det skal være sjovt at stå på ski …

Lad dine børn blive dygtigere på ski og snup en løbetur imens …
I løbet af september måned 2016 iværksætter Holte Ski et projekt med fokus på leg og læring. Vi vil benytte området omkring lysløjpen ved Rudegård Stadion til formålet. Det er let at komme til og det er nemt at parkere på grusbanen.

Projektet er inspireret af begrebet skovpakour, der består af øvelser og leg, som styrker balance og koordination. Som udgangspunkt bruges skovens naturlige ”forhindringsbaner”, træstammer, stubbe, sten og grøfter, som afsæt for træningen.

Hvem henvender vi os til (U-8)
Tilbuddet gælder børn i alderen 5 til 8 år. Målet er at styrke relationer mellem børn, der har lyst til at stå ski samt at give børn en basal forståelse af alpin-skiløb og udstyr. Man kan således deltage, uanset om man er medlem af en skiklub eller ej. 

I takt med at børnene opnår denne forståelse, skulle forældrene også gerne opleve, at det bliver lettere for hele familien at være på ski sammen.
Først og fremmest er det vigtigt for os, at alle oplever, at det er sjovt at stå på ski, hvilket også er klubbens motto.

Kom med på Valåsen
I løbet af sæsonen vil der, for forældre og børn blive arrangeret ture både til Valåsen og til in-door ski. Turene planlægges oftest sammen med andre skiklubber. Tag med, så kan du se, hvad dit barn har lært og få samtidig selv en skitur.

Projektassistenter
Du er velkommen til at være hjælper. Hjælpernes opgave er, at få aktiviteterne til at glide så smidigt som muligt, hjælpe børn på toilettet, medbringe pausesnacks (frugt, saft og lignende), trøste eller bare holde køen. Det kan også være, at der er brug for chauffører ved fælleskørsel i forbindelse med heldagsarrangementer eller weekendture. Fokus er her at begrænse udgifterne for deltagerne. Arrangementerne finansieres dels ved tilskud fra klubben og dels ved direkte brugerbetaling.

Trænere
Der er tilknyttet trænere til projektet. De er enten medlemmer af Holte Ski eller ansat af klubben direkte til projektet. De står for den nødvendige instruktion, udstyr, booking af lokaler samt arrangering af ture og udflugter.

De sørger også for, at alle deltagere er udstyret med skihjem under de forskellige lege og øvelser. Øvrigt udstyr, der skal bruges til legene, står Holte ski også for.

skiparkour_børn_02
Skiparkour med Holte Ski er gratis for medlemmer af KS og Holte Ski

Hvad koster det at deltage?
For medlemmer af Holte Ski er det gratis. For ikke-medlemmer koster det 255 kr. pr. barn om året. Er man ikke medlem, men i forvejen medlem i en anden HI-afdeling (atletik, badminton, håndbold  eller volley) – eller medlem af enten FC Holte eller Orientering, koster det kun det halve, dvs.127,50 kr.om året. KS-medlemmer deltager på samme vilkår som Holte-medlemmer

Hvordan tilmelder jeg mig?
Du henvender dig direkte til Søren Arildsbo, der er formand for Holte Ski. Det gør du enten på telefon 51 89 52 05 eller på granholmen@mail.dk.

Begge steder kan du også få svar på eventuelle spørgsmål til projektet.

Velkommen!

Vi glæder os til at give jeres børn en god ”skioplevelse”. 

// Holte Ski
 

•    Projektet starter den 12. september 2015
•    Hver lørdag fra 9:00 til 10:30
•    Mødested: Grusbanen på Rudegård ved indgangen til lysløjpen
•    Det koster 255 kr./127,50 kr. om året
•    Der er ansat uddannede skiinstruktører til projektet
•    Projektet bygger på frivillig forældrehjælp.

•    Se mere på www.holteski.dk