Wagrain – Østrig 2017

Næsten udsolgt!
Turen har kun 2 ledige værelser med plads til 2-4 personer, heraf 2 børn som kan sove i samme seng, da der kun er 3 senge. Kontakt Christina for info vichristina.scharf.heinemann@gmail.com
 

Wagrain - Østrig 2017

​Skitur til børnefamilier
Uge 10 - Lørdag den 4. marts til den lørdag 11. marts 2017
- op til 2 børn under 12 år – Gratis

widmoos_695x295_01

Vi gentager succesen fra 2016 med igen at skulle til Wagrain og bo på Danskis klubhotel Widmoos. Turen arrangeres i samarbejde med Danski.

Klubhotel Widmoos
I Wagrain kan vi med stor glæde præsentere Danskis eget Klubhotel Widmoos i Wagrain, som ligger lige ud til pisten med ski in and out og som er lidt hævet over Wagrain ved Flying Mozart-liften. Om morgenen efter morgenmad er det således bare på med skiene og så af sted på ski udenfor hoveddøren. Til nybegynderne ligger der en øvelift lige i baghaven.

Hotellet har en god komfort med en hyggelig stemning med rummelige 2-5 personers værelser, med TV og balkon/terrasse på alle værelser. På hotellet er der endvidere en lille sauna og et hyggeligt legerum til de mindste. Der er parkeringspladser foran hotellet og gratis WiFi i fællesområder. Der vil være Danskis børnekoncept SnowyClub på Widmoos, så der bliver arrangeret lidt underholdning for børnene.

Danske kokke og tjenere sørger hver morgen for en flot og sund morgenbuffet og alle dage serveres en lækker 3-retters aftensmenu i restauranten. Lørdag er ankomst- og afrejsedag, hvor der serveres buffet og suppe til de senere ankomne flygæster. Børnene er der også tænkt på i denne sammenhæng, og der kokkereres en speciel børnemenu, så alle kan gå mætte fra bordet. Onsdag er spis-ude-aften, da køkkenet holder lukket. For børnene laves der onsdag aften PIZZA PARTY, som kan tilkøbes for et mindre beløb.

>> Læs mere info om hotellet ved at klikke her.. 

Skiområdet i Wagrain
Perfekt placeret midt i det 350 km store Salzburger Sportwelt finder man Wagrain. I den ene retning tager man Grafenbergliften, hvor skiområdet strækker sig helt ud til Alpendorf. Fra Wagrain-bydelen Kirchboden går Flying Mozart-liften op til den anden del af skiområdet, der her er forbundet med Flachau. Som noget nyt fra sæsonen 2013/14 er de to områder blevet forbundet med den nye og moderne gondol G-link, det er derfor nu muligt at stå på ski helt fra St. Johan til Flachau, uden at benytte skibussen. Danski stiller gratis en Shutteltaxi til rådighed efter aftale. Overalt i området er der brede og familievenlige blå og røde pister og kun få sorte pister.

>> Læs mere info om skiområdet ved at klikke her.. 

Wagrain3_01a

Wagrain4

Skitræning/Skiskole
Der vil være alpin skiskole om formiddagen for børnene under 12 år. Herudover arbejder vi på at kunne tilbyde voksentræning mod ekstra betaling. Det er KS egne instruktører, der står for undervisningen.
 Alle børn, der skal have skitræning, skal betale 1.000 kr. uanset alder og niveau.

Priser

Priserne herunder er pr. pers. ved min. 1 eller 2 betalende voksne i værelset
Voksne og børn fra 12 år: 8.000 kr.
Max 1 eller 2 børn (0-11 år): *1  Gratis!
2.og 3.barn (0-11 år): *2  2.299 kr.

*1 Op til 2 børn 0-11 år som bor og spiser gratis, forudsat at de deler værelse med 2 betalende voksne
*2 Op til 1 barn 0-11 år som bor og spiser gratis, forudsat at de deler værelse med 1 betalende voksen

Prisen inkl. ophold med morgen- og aftensmad.

Liftkort (inkl. keyCard 6 dage 7 dage 8 dage
Voksne: 1.790 kr. 2.010 kr. 2.220 kr.
Børn (6-11 år): 900 kr. 1.000 kr. 1.100 kr.
Børn (0-5 år): Gratis! Gratis!  
 

Deltagere
Man kan deltage på turen, hvis man har et barn under 11 år samt deres større søskende – uanset om man er nybegynder eller en god skiløber. Bedsteforældre er velkomne.
Det er en forudsætning, at man er medlem af 
Københavns Skiklub.

Kontakt mig for priser til børn over 12 år, da der er lidt rabat at hente, eller hvis der er andre ønsker på christina.scharf.heinemann@gmail.com

Wagrain5

Transport
Transport er ikke inkl. i prisen. Det er muligt at arrangere fly eller bus, hvis man ikke vil køre selv.

Transportpriser
Flypris inkl. Transfer pr. person (begrænset antal pladser): 2.400 kr.
Skitransport 375 kr.
Bustillæg pr. person: 1.000 kr.
 

Tilmelding og depositum
 Send tilmeldingen snarest muligt – Det er først-til-mølle.
 Depositum indsættes på konto nr.: 7651 1275 158  og er 1.500 kr. pr. person (også gratister) – Husk at skrive dit navn ifm indbetalingen
 Restbeløb betales senest den 4. januar 2016

Bekræftelse af tilmeldingen via e-mail - I er velkomne til at kontakte mig pr. e-mail på: christina.scharf.heinemann@gmail.com

Ved booking skal følgende oplyse:

I løbet af februar 2017 sendes der infobrev med praktiske oplysninger.

// Christina Scharf Heinemann

Information Kategori: Alpint, Skiture og aktiviteter, Børn og Ungdom
Dage:
Start dato: 2017-03-05
Slut dato: 2017-03-12
Start: 12:00
Slut: 12:00