Val d’Isère i påsken 2014

Val d’Isère i påsken 2014
Lørdag den 12.–19. april 2014

Alpin – Snowboard – Telemarktur


Val d'Isere og Langley Hotel Grand Nord

I Val d’Isère får man det ultimative skiløb i Europa. Området byder på gigantiske vidder i et snesikkert skiområde. Skisystemet er sammenhængende med nabobyen Tignes og byder på  funparks, blå, røde og sorte pister, 2 gletchere og muligheder for off-piste. Byen ligger meget smukt i 1850 m højde og byder på eftermiddagshygge med små caféer, barer til after-ski og mulighed for shopping. Det er en oplagt destination både for singles og familier med børn. De unge kan give den gas på ski med jævnaldrene, spise middag med deres forældre og feste videre i byen med vennerne. Hotellet er indbydende til at hænge ud på om aftenen over et godt glas vin.

I skiområdet i Val d’Isère, 1850-3050 m.o.h. får man noget af det bedste skiløb i Alperne. Der er noget for enhver, både til dem der virkeligt vil udfordres på og udenfor pisterne, begyndere og til dem der bedst trives på restaurant terrasserne.
Se også KS' nytårsturen til Val d'Isère ved at klikke her…

Hotel
Hotel Grand Nord er rustikt og enkelt, men hyggeligt på den franske måde og ligger små 500 meter fra liften, lidt væk fra hovedgadens larm. Hotellet har en meget hyggelig bar med billard, en skøn restaurant, hvor der serveres morgenmadsbuffet og en lækker fransk 3 retters menu. Billeder og info om hotellet finder du ved at klikke her….

Træning
Træning fr.o.m. søndag i 5 dage kl. 9-12.  Deltagerne bliver fordelt på træningshold alt afhængig af deres færdighed. Holdene kan justeres i løbet af ugen. Der er træning i alle niveauer. Man bestræber sig på at samles til frokost.

Transport
Dette er en rejse, hvor man selv skal sørge for transporten. Det anbefales at flyve enten til Génève eller Chambery, hvorfra man kan få en transferbus. Det er selvfølgelig også muligt at køre ned i sin egen bil (ca. 14 timer i godt vejr).

Ankomst
Ankomst til hotellet lørdag den 12. april 2014

Hjemrejse
Hjemrejse lørdag den 19. april 2014

Pris
Pris pr. person: Voksen:  7.000 kr. Barn op til fyldt 12 år dkr. 6.000 kr.

Inkluderet i rejsens pris: Hotel Grand Nord med ½ pension, 6-dages liftkort, træning 5 halve dage, skatter/afgifter.

Prisen inkluderer ikke: transport til og fra destinationen, rejseforsikring, afbestillingsforsikring (som skal tegnes i forbindelse med tilmelding) eller medbragte ski/snowboard i flyet.  

Tilmeldning
Klik her for at gennemføre tilmeldingen…

Arrangør
Turen arrangeres af KS i samarbejde med LangleyTravel. Se evt. www.langley.eu.dk for yderligere information om Val d’Isère og Hotel Grand Nord.

Kontakt
For yderligere information: Anders Melamies, melamies@gmail.com

Information Kategori: Alpint, Snowboard, Telemark, Skiture og aktiviteter
Dage:
Start dato: 2014-04-12
Slut dato: 2014-04-19
Start: 12:00
Slut: 12:00