Passo Tonale

Turen er udsolgt!

Passo Tonale, Italien
Uge 7, 2017 – Lørdag den 11. februar – lørdag den 18. februar

 Enestående skiløb og undervisning for hele familie.
Tilmeldingsfrist HURTIGST MULIGT - Der er 50 pladser og det er først-til-mølle.

passotonale_ks_2016_03
Når ungerne er glade, er alle glade.

Denne klubtur er for familier, hvor fokus er skiløb, skiløb og snowboard…og naturligvis italiensk charme og mad. Der er undervisning for både børn og voksne, hvor de voksne har mulighed for mere specifik tematiseret undervisning.

Klubtur – hvorfor det?
På en klubtur bliver alle lynhurtigt rystet sammen og efter første aften kender alle hinanden – ikke mindst børnene. Det er det, som gør klubturen til noget særligt. Skiundervisningen er med til at sikre, at det er skiløbet, som er i højsædet. På turen leger vi også lidt med portkørsel, og vi har vores egen snowboardinstruktør med. Samværet om skiløbet er med til, at det bliver naturligt at på stå ski med de andre deltagere og at f.eks. de voksne skiftes til at tage tidligere ned med børnene, hvis der er nogle, som gerne vil have en ekstra tur.
Det er der kommet mange positive tilbagemeldinger på. Blandt andet skrev en deltager i det seneste klubblad således: ”Familieturen er virkelig en familietur. Vi blev måske ikke en stor familie på 6 dage, men giv os en uge mere og vi kommer meget tættere på”.
Turen er åben for alle som passer ind i turens skiprofil (se nedenstående afsnit: 'Skitræning/(skiskole'). Det eneste det kræver, er et medlemskab i KS. Gennem de sidste par år har turen opbygget et godt team af instruktører, som brænder for at lave super skiundervisning. Så uanset niveau, er alle i gode hænder.

Skiområdet
Passo Tonale er placeret i 1880 meter og derfor et meget snesikkert område, og er et af Italiens højeste beliggende skiområder. Her er en flot udsigt over det omkringliggende område, og med et over-gennemsnit af solrige dage og god sne, er man sikret godt skiløb på begge sider af dalen. Området er præget af et velplanlagt piste- og liftsystem og er bl.a. forbundet med den nedre, maleriske landsby Ponte di Legno, hvor der er mere hældning på pisterne. Derudover er der den store gletcher Presena, som udover godt skiløb også er en smuk naturoplevelse. Udvalg af pister skal nok holde enhver begynder til avanceret skiløbet godt underholdt.

Hotel Amadello_passo_tonale_ks_2016_06
Hotellet med sin flotte placering lige i udkanten af byen og med udsigt over dalen

Hotellet
Hotel Adamello er et familiedrevet hotel, som i en årrække har modtaget bl.a. Tripadvisors ’Certifate of Excellence’ for deres venlighed, fokus på familier, service, gode mad og store rene værelser m.m. Hotellet ligger med en flot udsigt over dalen og de store bjerge.

KS råder over 50 senge, som er fordelt på følgende værelser:
6 x dobbeltværelser
6 x dobbeltværelse m. 1 opredning
2 x familieværelse med plads op til 4 personer.
Den 
endelig fordeling af værelser foretages, når vi kender det samlede antal, men vi fordeler således, at vi kan rumme flest mulige deltagere.
Alle værelser har eget bad og toilet.

I restauranten er der stor morgenbuffet og om aftenen en 3-retters-menu med en udvidet salatbuffet. Maden er med inspiration fra det italienske køkken og lokale retter. Udover restauranten og bar-/lounge-område er der et stort og veludstyret børne-/legerum med spil, bolde og andet underholdning.

Til hotellet er der skikælder med støvlevarmere, og hvis man ønsker det, er der mulighed for at leje skiskabe direkte ved liften også med støvlevarmere. Så kan man gå gennem byen til og fra ski i almindelige sko. Der er ca. 300 meter.
Der går skibusser lige uden for hotellet.

passotonale_ks_2016_02
Der gøres klar til den afsluttende portkonkurrence. En sjov dyst for alle aldre.

Skitræning/skiskole
Som på en rigtig klubtur, vil der naturligvis være alpinskiskole for både børn og voksne. Turen henvender sig, som udgangspunkt, til familier med børn i alderen 6-15 år. Hvor børn såvel som voksne har stået lidt på ski før. Man skal, som minimum, kunne tage liften selv og klare begynderbakker.

BØRNE SKISKOLE – Alle børn vil modtage 4×3 timers undervisning. De vil blive delt ind i 4 hold, hvor vi bestræber os på at skabe gode harmoniske hold både, hvad angår alder og niveau. Derudover håber vi på at få et snowboardhold. Udover undervisning i tekniske færdigheder er det et centralt element, at det er sjovt og legene. Som en del af undervisningen opsætter vi en bane og leger med portkørsel.

VOKSEN SKISKOLE – Alle voksne modtager 3×3 timers undervisning som planlægges som tematiseret workshops. Man melder sig løbende på de workshops, som man ønsker at deltage i. Temaerne planlægges efter deltagernes sammensætning og ønsker, men det kunne være basisfærdigheder eller mere specifikke færdigheder i skiløbet, så som kortsving, pukler, off piste-teknik, carving og snowboard m.m. Ligesom børnene vil vi også lege med de portbaner, vi sætter op.
For de dygtige vil være mulighed for at ændre sine workshops til en offpiste-tur med guide, hvis forholdene er tillader det.

Der vil dog være et begynder-/let-øvet-hold, som har fast instruktør, hvor der arbejdes med gode skioplevelser kombineret med tiden til en ekstra kaffepause.

Det skal dog skrives, at der kan ske ændringer i, når informationerne fra deltagerne er modtaget og instruktørerne begynder at planlægge.

Skiskolen og klubturen afsluttes med en fælles portkonkurrence med efterfølgende præmieceremoni til middagen – det tager lidt tid, da der er mange aldersgrupper og mange medaljer, som skal uddeles.

► Al undervisning foregår med KS egne instruktører, som du kan se en kort præsentation af på vores facebookgruppe: "Ski med Vibe og Nikolaj",'

Vær opmærksom på, at vi ikke tilbyder begynderundervisning for børn eller voksne. Ligeledes tilbyder vi heller ikke hold for børn, som er under 6 år, men henviser til vores rejsearrangør Slopetrotters, hvor det er muligt at tilkøbe undervisning og skibørnehave.

passotonale_ks_2016_04
Udover den planlagte snowboardundervisning, var der mulighed for alle til at få en prøvedag.

passotonale_ks_2016_01
Der uddeles medaljer…og alle børn får naturligvis medaljer.

Deltagere og tilmelding
Turen er for skifamilien, der kan lide at stå på ski med andre. Der stræbes efter at lave en klubtur, hvor både børn og voksne kan køre med dem, de skimæssigt passer med. Det er en forudsætning, at man er medlem af KS - så skynd jer at tilmelde jer i Københavns Skiklub
► Klik her for tilmelding i KS-klubmodul ..

Ved spørgsmål m.m. er man velkommen til at kontakte arrangør Nikolaj Trautner på 31 10 14 41 eller nikolaj@trautner.nu
► Du kan også klikke her for at følge med på vores facebookgruppe: "Ski med Vibe og Nikolaj", hvor vi deler billeder m.m. fra tidligere ture.

NOTE: Tilmeldingen foregår ved at udfylde formularen på sidste side og sende den DIREKTE til Lasse fra Slopetrotters. Slopetrotters tager sig af alt det praktiske vedr. betaling, rejsebeviser m.m.

passotonale_ks_2016_05
Kort pause på off-pistturen. Et ret spektakulært sted at indtage din medbragte sandwich.

Priser
Med i prisen får du skiskole for både børn og voksne, en stor flok søde og sjove mennesker til både at stå på ski med og dele et glas vin med, stor morgenbuffet, 3-retters-aftensmad samt 6-dages-liftkort.

Priserne herunder er pr. pers.:
 Kør-selv 7.495 kr.
 Bus 8.695 kr
 Fly 9.995 kr. 
Obs. skitransport i fly koster 325 kr. (1 par ski/board og 1 støvletaske).

 

Rabatter til 3. og 4. person, som ligger på værelse med to fuldt betalende deltagere:
 Barn  født 01.01.2015 – i dag 3.750 kr.
 Barn født 01.12.2008 – 31.12.2014 2.700 kr.
 Ung født 01.12.2004 – 30.11.2008 1.450 kr.
 Ung  født 01.12.2000 – 31.12.2003 850 kr.
 Voksen født 01.12.1951 – 31.11.2000 200 kr.
 Senior  født 01.12.1912 – 31.11.1951 400 kr.
 
Rabatter til børn/senior, som ikke ligger på værelse med to fuldt betaldt vokne.:
 Barn  født 01.12.2008 – i dag 1.750 kr.
 Ung  født 01.01.2000 – 30.11.2008 500 kr.
 Senior  født 01.12.1912 – 31.11.1951 200 kr.

► Klik her, hvis du/I ønsker skileje gennem Slopetrotters .. 

► Der er ligeledes mulighed for skileje gennem KS, dog i begrænset omfang – Klik her for skileje ..

Tilmeld jer online her:

**Obs! Den endelige værelsesfordeling foretages først, når vi har et overblik over deltagersammensætning.
*OBS: Den endelige værelsesfordeling foretages først, når vi har et overblik over deltagersammensætningen.
Ved kør-selv og bus er der mulighed for 1 eller 2 ekstra skidage (begge dage lørdag). Hvis I ønsker det, er det muligt at tilkøbe liftkort for hhv. 105 kr og 300 kr. 1 dag (105 kr) og 2 dage (300 kr).

 

// Nikolaj Trautner 

Information Kategori: Alpint, Snowboard, Skiture og aktiviteter, Børn og Ungdom
Dage:
Start dato: 2017-02-11
Slut dato: 2017-02-18
Start: 12:00
Slut: 12:00