Cervinia 2018

Cervinia 2018
- ved foden af Matterhorn, Italien

Uge 7, 2018 – Lørdag den 10. februar – lørdag den 17. februar

Enestående skiløb og undervisning for hele familie med ski-in-/out midt på bjerget.
Tilmeldingsfrist HURTIGST MULIGT (der er 75 pladser og det er først-til-mølle)

ski resort of Cervinia, Italy
Stå på ski i et af de mest sne- og solsikre skiområder i Italien.

Denne klubtur er for familier, hvor fokus er skiløb, smukke omgivelser og Italiensk mad.
Vi har vores egne instruktører med, som ikke bare sikrer, at ungerne bliver dygtigere på ski, men også at de voksne styrker deres skiløb gennem specifik tematiseret undervisning for alle voksne.

Klubtur – hvorfor det?
På en klubtur bliver alle lynhurtigt rystet sammen og efter første dag på ski kender alle hinanden – ikke mindst børnene. Det er det, som gør klubturen til noget særligt.
Skiundervisningen for både børn og voksne er med til at sikre, at det er skiløbet, der er i højsædet. På denne tur leger vi også lidt med portkørsel og vi har vores egen snowboardinstruktør med. Samværet om skiløbet er med til, at det bliver naturligt at stå på ski med de andre deltagere og at f.eks. de voksne skiftes til at tage tidligere ned med børnene, hvis der er nogle, der gerne vil have en ekstra tur. 
Det har vi fået mange positive tilbagemeldinger på. Bl.a. skrev en deltager i et tidligere klubblad: ”Familieturen er virkelig en familietur. Vi blev måske ikke en stor familie på 6 dage, men giv os en uge mere og vi kommer meget tættere på.

Turen er åben for alle, der passer ind i turens skiprofil (se under skitræning). Det eneste det kræver er et medlemskab i KS. Gennem de sidste par år har turen opbygget et godt team af instruktører, som brænder for at lave super skiundervisning. Så uanset niveau er alle i gode hænder.

Cervinia 2
Cervinia byder på mere end 350 km pister, med udfordringer til alle

Skiområdet
Cervinia ligger i Italien med udsigt til Matterhorn, og man kan se det 4478 meter høje bjerg fra næsten alle pister. Lige på den anden siden af bjergryggen ligger Schweitz og her hedder området Zermatt. I alt er der intet mindre end 350 km pister og ikke mindst verdens længste nedfart, som er hele 22 km. Pisterne er, som altid i Italien, super velpræparerede.

Skiområdet er et af de mest snesikre med stor sandsynlighed for fint puddersne og med lange brede pister, som er velegnet til skiløbere på alle niveauer. De fleste pister er røde eller blå – ideelle til familier og børn, men der er også en funpark for snowboardere og gode muligheder for off-piste til den erfarne skiløber.
 
hele familien
Der skal også være tid til en god kop kaffe og et godt grin.

Liftsystemet er effektivt, da de fleste lifte er blevet udskiftet inden for de sidste par år. Liftkø er der derfor ikke meget af i Cervinia. Èn af lifterne kører hele vejen op til kanten af Matterhorn og Plateau Rosa gletscheren i 3480 meters højde.
Selve Cervinia by, som ligger i 2.050 m.o.h, beskrives som en særlig italienske skisportsby med charmerende huse fra gammel tid godt blandet med nyere opførte huse og hoteller. Her er alt hvad hjertet kan begære.
 
Lo Stambecco 2
Hotel Lo Stambecco ligger midt i terrænet med flot udsigt, og en (forhåbentlig) solrig terrasse samt ski in/out.

Hotellet
Vi skal bo på Hotel Lo Stambecco, som ligger midt på pisten med ski-in/ski-out, så vi kan være blandt de allerførste på pisten om morgenen, uden at skulle gå med udstyret på nakken. Hotellet er omgivet af de majestætiske bjerge og tilbyder bjergudsigt fra samtlige værelser. Spisesalen har udsigt til bjergene i baggrunden og der er en stor (og forhåbentlig solrig) terrasse til en god kop kaffe eller en afterski øl.

Hotellet er i ældre stil. Alle værelserne er med toilet/badeværelse. Til morgen er der en varieret morgenmadsbuffet og om aftenen serveres lokale specialiteter. Hotellet har desuden også en snackbar, hvor der serveres drikkevarer og lette snacks. Hotellet har et nyt og mindre wellness område. Derudover er der et opholdsrum med mulighed for billard, bordtennis og bordfodbold. 
 
store børn
KS på familietur (billedet er fra et foregående år, og ikke fra Cervinia)

Skitræning/skiskole
Som på en rigtig klubtur vil der naturligvis være alpinskiskole for både børn og voksne. Turen henvender sig, som udgangspunkt, til familier med børn i alderen 7-16 år. Hvor børn såvel som voksne har stået på ski før (de skal, som minimum, kunne tage liften selv og klare blå pister – der er ingen begynderundervisning). 

BØRNE SKISKOLE: Alle børn vil modtage min. 12 timers undervisning. De vil blive delt ind i 4 skihold og 1 snowboardhold. Vi bestræber os på at skabe gode harmoniske hold både, hvad angår alder og niveau. Ud over undervisning i tekniske færdigheder er det et centralt element, at det er sjovt og legene. Som en del af undervisningen opsætter vi en portbane og leger med portkørsel.

VOKSEN SKISKOLE: Alle voksne modtager min. 9 timers undervisning, som planlægges som tematiseret workshops. Så uanset om du er erfaren, eller mindre øvet skiløber, vil alle kunne få styrket deres skiløb. Der er tilpasset undervisning til alle.
Man melder sig løbende på de workshops, som man ønsker at deltage i. Temaerne planlægges efter deltagernes sammensætning og ønsker – det kunne være basisfærdigheder så som carving, kortsving eller mere specifikke færdigheder i skiløbet f.eks. pukler, off-piste teknik og snowboard mm. Ligesom børnene vil de voksne også lege i de portbaner, der sættes op. 

Det skal dog skrives, at der kan ske ændringer i programmet, når informationerne fra deltagerne er modtaget og instruktørerne begynder at planlægge. 

Skiskolen og klubturen sluttes af med en fælles portkonkurrence med efterfølgende præmieceremoni til middagen. Det tager lidt tid, da der er mange aldersgrupper og mange medaljer som skal uddeles.

Alt undervisning foregår med KS' egne instruktører.

Vær opmærksom på, at der ikke tilbyder begynderundervisning for børn el. voksne. Ligeledes tilbyder vi heller ikke skiskole for børn under 7 år, men henviser til vores rejsearrangør Slopetrotters, hvor det er muligt at tilkøbe undervisning og skibørnehave. Dette er for at skabe børnehold, hvor niveau og alder nogenlunde harmonerer.

Deltagere og tilmelding
Turen er for skifamilien, der kan lide at stå på ski med andre. Der stræbes efter at lave en klubtur, hvor både børn og voksne kan køre med dem, de skimæssigt passer med. Det er en forudsætning, at man er medlem af KS (så skynd jer at tilmelde jer på KS hjemmeside).

Ved spørgsmål m.m. er man velkommen til at kontakte turens arrangør Nikolaj Trautner på telefon 31 10 14 41 - nikolaj@trautner.nu 

snowboard hop
Et flot hop af en KS'er fra sidste års tur i Passo del Tonale. Vi tilbyder snowboard undervisning for både børn og voksne.

Priser
Med i prisen får du skiskole for både børn og voksne, en stor flok søde og sjove mennesker til både at stå på ski med og dele et glas vin med, stor morgenbuffet, 3-retters-aftensmad samt 6-dages-liftkort.

NOTE: Liftkortet er til Cervinia – ønsker man det Int. liftkort, som også dækker Zermatt koster det ekstra 500 DKK, men tilmelder I jer inden 1/8-17 fås kortet til bare 150 kr.

Priserne herunder er pr. person:
• Kør-selv ► 8.295 DKK
• Bus ► busmulighed undersøges..
• Fly ► 10.900 DKK
Obs. skitransport i fly koster 375 DKK (1 par ski/board og 1 støvletaske)

Der er mulighed for at opnå følgende rabatter:
Opredningsrabat til børn, som ligger på værelse med to fuldt betalende deltagere.
Barn  født 01.01.2016 – i dag    -2.700 DKK
Barn  født 01.01.2012 -31.12.2015  -2.700 DKK
Barn  født 01.01.2009 -31.12.2011 -2.550 DKK
Ung ► født 01.01.2006 -31.12.2009 ► -1.300 DKK
Ung  født 01.01.2003 -31.12.2005  -1.200 DKK

Liftkortsrabat til børn
Barn ► født 01.01.2010 – i dag ► -1.800 DKK
Junior ► født 01.01.2004 -31.12.2009  -550 DKK
Teen ► født 01.01.2000 -31.12.2003 ► -200 DKK
Senior ► født 01.01.1913 -31.12.1952 ► -200 DKK

Rabatter til børn/senior, som ikke ligger på værelse med to fuldt betalende voksne
Barn ► født 01.12.2009 – i dag ► -1.750 DKK
Ung født 01.12.2001 -30.11.2009 ► -500 DKK
Senior ► født 01.12.1912 – 30.11.1952 ► -200 DKK

Ønskes skileje gennem Slopetrotters kan det klares ved tilmelding
Der er ligeledes mulighed for skileje gennem KS, dog i begrænset omfang – se KS hjemmeside.

Tilmeldning
 Klik på her for at komme til tilmeldingen..

matterhorn
Cervinia/Matterhorn

Information Kategori: Alpint, Børn og Ungdom
Dage:
Start dato: 2018-02-10
Slut dato: 2018-02-17
Start: 12:00
Slut: 12:00