Campitello Di Fassa i Italien

Campitello Di Fassa i Italien
Uge 7 – Lørdag den 11. februar til lørdag den 18. februar 2017

campitellodifassa_ks_uge 7_01
Hotel Sella Ronda&Serenella

Tag på skitur med KS-alpin til Dolomitterne i uge 7.

Fællestræning
Der er fælles træning for alle, både voksne og børn. Fire dage for børn og to dage for voksen.

Byen Campitello
Campitello er beliggende i dalen Val Di Fassa i Dolomitterne. Byen ligger i 1.445 meters højde ved foden af det dominerende massiv Col Rodella. Her i Italiens Sydtirol møder du ægte Italiensk charme i en fuldendt blanding med typisk Østrigsk gæstfrihed og "Gemütlichkeit".

Campitello er en gammel historisk by som kan dateres helt tilbage til år 1245. Det var da også her udviklingen af det store skiområde oprindelig startede. Byen er hyggelig og har typisk små snoede gader og smalle gyder. Her er mange restauranter og barer og også mange gode muligheder for shopping.
Campitello har gode indkvarteringsmuligheder, et fornuftigt prisniveau og den lækre italienske mad serveres i en høj kvalitet. Hertil kommer et helt uovertruffen skiområde med absolut moderne og velfungerende liftsystemer.
Campitello Di Fassa er et godt udgangspunkt for et fantastisk skiløb i Dolomitterne. Området her er sammenhængende med hele det gigantiske skiområde "Dolomitti Superski" – verdens største skiområde.

Skiområdet
Du har her mulighed for at stå på ski på hele 1.200 km. pister og anvende mere end 450 lifte.
Vil du prøve den ultimative skitur, kan du stå på ski hele vejen rundt om Sella massivet både med og mod uret. Denne skitur "Sella Rondo" kan nås på en godt struktureret skidag af den øvede skiløber.
Fra Campitello kan du starte din skidag ved at tage med gondolen Campitello-Col Rodella op på plateauet, som rummer en række flotte røde pister. Her er du også på "Sella Ronda" cirklen og kan fortsætte dit drømme skiløb mod Passo Sella eller Passo Pordoi.
Det er ikke muligt at stå på ski retur til dalstationen. Man skal tage liften retur eller stå på ski ned til Canazei. Herfra kører der skibus retur (ca. 4 km.)

Hotel Sella Ronda & Serenella***
Hotel Sella Ronda er beliggende lige ved siden af lift stationen Col Rodella. Du skal blot gå ca. 100 meter, så er du ved liften. Et ideelt udgangspunkt for den 45 km. lange skitur Sella Ronda. Der er ca. 300 meter til centrum af Campitello.

Hotellet består af det oprindelige Hotel Sella Ronda og den nyere bygning Hotel Serenella, hvor der også er værelser. De 2 bygninger ligger lige ved siden af hinanden og er forbundet med en gangtunnel i underetagen. Hotellet er et 3 stjernet mellemklasse turisthotel.
Hotellet er familiedrevet og har charme og atmosfære. Hertil kommer rummelige komfortable værelser og en række dejlige faciliteter. 
Hotellet har reception, hall og en hyggelig bar, hvor du kan nyde en drink eller en kop kaffe.
Baren er også et godt sted at mødes til afterski, når dagens skiløb er overstået. Hotellet har desuden morgenmads rum og restaurant. Restauranten er også åben for frokostgæster. Hotellet har desuden en TV stue og der er skistald og parkering på hotellets private parkeringsplads. Hotellet har gratis Wifi i fællesområderne. For børn og legesyge voksne er det er spillerum med billard, bordtennis og forskellige videospil.

Værelserne er rummelige og komfortable. De største værelser giver mulighed for 2 voksne og opredning til 1-2 børn. Der er dobbeltseng og opholdsmøbler og naturligvis et fint badeværelse med brus/kar, toilet og hårtørrer. Der er balkon til dobbeltværelser, mens enkelte enkeltværelser er uden balkon. Værelserne har Sat. TV, safe, telefon og Wifi (gebyr). Værelserne er beliggende både på Hotel Sella Ronda og på Hotel Serenella.

Opholdet på Hotel Sella Ronda er inklusiv halvpension. Der serveres en virkelig flot morgenbuffet og din middag består af en 3 retters menu med valgmulighed for både forretter og hovedretter. Hertil salatbuffet.
Middagen afsluttes med desserter, frugt og is. Du spiser rigtigt godt på Hotel Sella Ronda og maden er veltillavet og rigelig.
Hotel Sella Ronda råder over et flot wellness center. Her er dampbad, sauna, jacuzzi, hvileområde og et fitnessrum. Der er gebyr for anvendelse af wellness centeret.

Pris
• Priser er inkl. halvpension ved en ”kør-selv-løsning”
• Priserne er inkl. alle lokale skatter og afgifter
• Priserne er inkl. fri buskørsel med skibus Campitello – Canazei.
• Priser er inklusiv 6 dages liftkort
• Priser er inklusiv undervisning, 4 dage af tre timer til børn og unge, 2 dage af tre timer til voksne.
• Der betales altid fuld pris for de første 2 gæster i et dobbeltværelse uanset alder
• Tillæg for dobbeltværelse som enkeltværelse er 1.195 kr. (uden balkon)
• Ikke alle værelser har balkon
• Tillæg for WiFi betales direkte til hotellet
• Nogle værelser har skrå vægge og disponeres fortrinsvist til unge
• Tillæg for adgang til wellness området er 7,0 € pr. gæst pr. dag. Adgang købes og betales direkte på hotellet.

Uge 7 Født fra Født til Fra Til Pris
Voksne 12/1/1951 11/30/1948 13 65+ 6.438
Voksne med opredning 12/1/1951 2/8/1995 16 65+ 6.113
Junior 2/15/1996 2/14/2000 13 16 5.959
Ungdom 2/15/2001 2/14/2007 7 13 5.358
Børn 2/15/2008 2/14/2009 3 7 3.251
Mindre børn 2/15/2010 2/14/2011 0 3 274

 
Transport
Der er mulighed for at tilbyde flytransport eller bustransport. Vi gør opmærksom på, at evt. flytransport skal reserveres tidligt.

► Bustransport
Vi kan tilbyde bustransport fra København til Campitello. Stoppested ca. 200 meter fra hotellet.
Vi har endnu ikke de opdaterede priser for næste år. I kan dog regne med følgende budgetpriser:
Voksen retur, over Østersøen 1.765 kr
Børn 0-11 år, retur, over Østersøen 1.505 kr.

► Flytransport
Vi kan tilbyde direkte fly København/Verona og transfer til hotellet. Vi har endnu ikke de opdaterede priser for næste år. I kan dog regne med følgende budgetpriser:
Fly t/r ca. 2.950 kr.
Transfer ca. 600 kr. pr. person for ved min. 8 gæster i samme vogn

Tilmelding
>> www.ks-ski.klub-modul.dk

Turarrangører
Ole Juul Jørgensen og Mads Buhl

Kontaktperson
Mads Buhl, tlf.: 20 86 93 20, e-mail: mads@buhl.cc

Information Kategori: Alpint, Skiture og aktiviteter
Dage:
Start dato: 2017-02-11
Slut dato: 2017-02-18
Start: 12:00
Slut: 12:00