ThoraxTrainer

ThoraxTrainerTM

Det har meget længe været et meget stort ønske fra vores medlemmer om at få et sted, hvor vi kunne træne, styrke og bade. Til glæde for alle vores medlemmer unge som gamle, elite som motionist, langrendsløber som alpinist, samt telemarker som snowboarder, har vi fået lavet en rigtig god aftale med DSR (Danske Studenters Roklub) om opstilling af vores 2 skiergometre (www.thoraxtrainer.com) i deres træningslokaler ved Svanemøllehavn, Strandvænget 55, 2100 København Ø.  

Aftalen indebærer
-at KS’ere kan træne på vores ski-ergometre i deres lokaler og benytte deres ro-ergometre og styrketræningsfaciliteter i tidsrummet 17-21 samt i weekenderne. Vi kan også bade og bruge deres sauna. DSR’s medlemmer må selvfølgelig også bruge skiergometrene.

KS’ere kan også få nøgle til lokalerne, så man kan træne, når det passer én. Derudover kan vi også benytte os af deres madtilbud, hvor man kan købe aftensmad til 45 kr./kuverten. Der laves mad fra mandag-torsdag og msn skal ikke forudbestille – maden er klar kl. 19:00.

Hvordan?
Hvis du vil benytte dig af tilbuddet, skal du kontakte Anne-Mette Lund Andersen på flg. e-mail: annemette@lund-andersen.dk og opgive navn, e-mail, telefonnummer og KS-medlemsnummer, så vi ved hvem, der bevæger sig rundt i DSR’s lokaler, og vi kan tjekke, at du har betalt kontingent. Når du har fået en svarmail fra Jakob, kan du træne i DSRs lokaler. Tilbuddet er kun for KS medlemmer og det betyder,  at du ikke må tage venner med, som ikke er KS’ere.

Hvis noget ikke fungerer
Mads Rosenkilde, e-mail: madsrosenkilde@hotmail.com, tlf. 26 17 58 47 vil være kontaktperson mellem vores brugere og DSR.  Så hvis der er noget, der ikke spiller med skiergometrene, er det Mads, du skal kontakte.

Hvis der er behov for det, vil vi afholde nogle introkurser i at bruge ski-ergometerene – kontakt Mads.

Konkret indeholder aftalen
Adgang til DSR lokalerne sker uden nøgle, når der i øvrigt er nogen i bygningen. Det er der normalt i tidsrummet fra 17:00 til 21:00  i hverdagene, i weekenden det meste af dagen (Få en nøgle!). Man benytter indgangen mod nord. I praksis er der ofte åbent tidligere og senere, men det er chancebetonet, hvis man kommer udenfor det normale åbningstidsrum

Man kan få en nøgle mod at aflevere et depositum på 150 kroner. Så er man sikret adgang. Det anbefaler vi, at man får, hvis man vil træne fast. Du sender en e-mail: husforvalter@dsr-online.dk til husforvalteren med angivelse af navn, KS-medlemsnummer samt hvad nøglen skal bruges til (træne ThoraxtrainerTM). Kort tid herefter vil du kunne afhente nøglen i barens åbningstid.

KS medlemmerne kan også bruge øvrige faciliteter d.v.s.:

 • Ro-ergometre
 • Kajak-ergometre
 • Vægttræningsrum
 • Omklædningsrum, bad og sauna
 • Spise i restauranten (45 kroner for middag, eller klippekort 10×40 kroner)

Det må vi ikke:

 • KS medlemmer må ikke bruge robåde og kajakker.
 • KS medlemmer kan ikke deltage i DSR arrangementer som gymnastik og fester.
 • KS medlemmer skal følge de ”ordensregler” der hersker i DSR.

Bookning og prioritering:

 • KS medlemmer booker tid i en booking bog/en online kalender, som ligger i ergometerlokalet.
 • Hvis man kommer til tiden (eller max. 10 minutter for sent) har man brugsret til maskinen, uanset om andre er i gang med deres træningsprogram.
 • Hvis der ikke er booket tid og maskinen er ledig har KS og DSR medlemmer samme ret til maskinerne, d.v.s. den som kommer først har maskinen.
 • DSR medlemmer kan ikke booke tid.
 • KS medlemmer kan bruge roergometre, kajakergometre og vægtlokale, når det ikke er optaget iflg DSR’s booking regler.
 • KS’ere kan ikke booke tid på DSR’s udstyr

Vi glæder os meget til samarbejdet med DSR.

Husk at opføre jer pænt, så vi kan få et langsigtet samarbejde!

Relevante link om ThoraxTrainer
KS' Fællestræning i ThoraxTrainerTM
Tuborgfondet donerer ThoraxTrainerTM til KS
www.thoraxtrainer.com
ThoraxTrainerTM på forsiden af svensk webskimagasin


Ulrich Ghisler i ThoraxTrainer.