Hvad kan du opleve i Københavns Skiklub?

Lære noget sjovt
Hvordan bliver du en bedre skiløber? Skal dine børn lære skiløb rigtigt fra starten? Hvordan skal du træne? Hvilket udstyr er bedst for dig og din familie? Bruger du pengene rigtigt? Hvordan smører du ski? Tag på kursus, spørg instruktører, snak med andre medlemmer. Fortæl om dine egne erfaringer.

Eremitageløbet
KS er sammen med DIF og BT med til at arrangere Eremitageløbet. Hvert år løber ca. 20.000 gennem Dyrehavns hjortebrøl.

Tage på skiture
Du kan deltage på skirejser (weekend eller hel uge), som de færreste kan arrangere bedre selv, når pris og kvalitet gøres op. Man har det sjovt sammen med andre og får en masse dejlige timer på ski. Du får skiundervisning af vores danske skiinstruktører. (se også siden Skiture).

Læse skiblade
KS-bladet udkommer ca. 5 gange om året og fortæller dig om skiløb, udstyr, træning, klubbens medlemmer og arrangementer, du kan deltage i. Skriv selv i bladet, hvis du vil fortælle noget. Du modtager også Dansk Skiforbunds farvelagte blad 4 gange årligt.

Lave konkurrencer
KS arrangerer Eremitageløbet sammen med KIF og BT Vi afholder også rulleskiløb i løbet af sommeren. Du kan deltage som 'official' og sikre at det bliver gode arrangementer. Der er sjovt at opleve løbene 'bag kulisserne'.

Løbe konkurrencer
Der er skiløb og rulleskiløb for alle aldersklasser, og du skal bare tilmelde dig. Nogle KS'ere træner intenst for at vinde danske mesterskaber og komme på landsholdet til internationale konkurrencer. Andre KS'ere løber for at forsvare sidste års placering som nr. 10.278 i Vasa løbet.

Snealarm
Hvis det utrolige skulle ske at der er sne i Danmark, kører vi løjper op med snescooter i Gribskov ved Kagerup station og Jonstrup Vang. Send en e-mail til Jakob Ghisler på ghisler@mail.dk, så vil du komme på klubbens mailingliste om sneforhold i Storkøbenhavn.