Snowboard

 
Henvend dig til Mikkel Melamies, hvis du har spørgsmål om snowboard eller gerne vil låne udstyr.
Du kan enten ringe på tlf. + 45 21 33 83 29 eller send en e-mail til
mmelamies@gmail.com – Mikkel Melamies.

Kan jeg få elitestøtte?
Sidste ansøgningsfrist er den 15. maj. Er du i tvivl om du kan søge om elitestøttepuljen på 80.000 kr. SÅ læs mere om Elitestøtte i KS her….

Snowboardinstruktion på alle alpinture
Der vil være mulighed for snowboardundervsining med klubbens udstyr på klubturene formiddag eller eftermiddag uanset niveau. Instruktrøerne: Morten og Mikkel har henholdsvis norsk og svensk eksamen og begge en god portion erfaring. Der er altid undervisning på alle niveauer – så vær ikke genert.

Jibarena
- I København
ved Genforeningspladsens skøjtebane
Jib Arena’en består af en 4 meter høj og 6,5 meter lang startrampe. Nedenfor startrampen placeres forskellige obstacles. Sneen kommer fra skøjtebanen lige ved siden af vores rampe. I den kommende sæson arrangerer vi ugentlige trænings-sessions med forskellige temaer, f.eks 50-50 på box, FS BS og BS BS mv.
Lige som sidste år skal vi have flere konkurrencer på det sjove setup i løbet af vinteren.
Følg med på Facebook-gruppen ‘Underground Jib Arena’.
 


T.v.: Tue er på toppen — men Niels er også pænt glad.
T.h.: Frederik Skriver på flat box.
  

DM i Jib 2011 from Maggie Olkuska on Vimeo.
 

Én dags ture til Snowdome
1. oktober og 5. november
Snowdome er en indendørs skibakke, der ligger ved Hamburg i Tyskland.
I Snowdome er der en rigtig fed snowpark, hvor man kan få kickstartet sæsonen og trænet på kickers, rails og bokse.
Vi tager af sted rigtig tidligt lørdag morgen kl. 06:00 og kommer hjem kl. 21.00.
Turene koster 200/400 kr. ekskl. liftkort for hhv. medlemmer og ikke medlemmer.
Tilmelding er via Facebook-gruppen, klik her...

En-dages ture til Vallåsen
Hver lørdag hele foråret fra midt-januar 2011— midt-marts 2012
Så snart der er sne på Vallåsen starter vi én dags turene. Turene koster 100/250 kr. ekskl. liftkort for hhv. medlemmer og ikke medlemmer. Vi tager afsted lørdag morgen og er hjemme igen lørdag eftermiddag.
Tilmeld dig og følg med i, hvornår sneen kommer til Vallåsen på Facebook-gruppen, klik her…

Tur til CPH Open (Vierli)
1.– 4. december 2011
I begyndelsen af december tager vi til Vierli i Norge, hvor der afholdes CPH Open – en big air konkurrence for både skiløbere og snowboardere. Turen er fra torsdag til søndag og koster 1950 kr. inkl. transport i bus, overnatning på hotel med fuldpension og liftkort. Der er stadig pladser på turen, så kig forbi Facebook-gruppen for tilmelding og mere info, klik her…

Forlænget weekend i Hemsedal
7.–11. december 2011
Hemsedal er hver sæson det første sted i norden som åbner med 1-2 snowparks. Vi lejer to 12 personers hytter og tager 1-2 instruktører med på turen. Pris og detaljer følger i næste blad eller på Facebook-gruppen, klik her...

Påsketur til Tignes
Fredag den 30.marts –søndag den 8.april 2011.
Traditionen tro tager vi til Frankrig i ­Påsken. Vi kobler os på den alpine tur til Tignes og kører en uge rundt i de forskellige parker og det fede terræn.

Vallåsen 2010
Den 6. marts havde vi en fantastisk tur til Vallåsen. Vi havde fyldt en bus til bristepunktet og måtte tage Frederiks bil i brug også for at få alle med.
Der var ca. 40–50 deltagere i vores slopestyle konkurrence og endnu flere publikum. Solen skinnede, musikken var god og stemningen helt i top.
Læs mere om turen til Vallåsen 2010 her…


Super KS-tur til Vallåsen. Niels Ettrup (til venstre), BS Lipslide på 10 m down rail.

Der er store planer for parken i Vallåsen. Dels er der planer om nye friske obstacles og dels er der planer om bedre vedligehold af selve parken. Hvilke nye obstacles holder vi hemmeligt indtil omkring jul. Tak til alle der har været med oppe og vedligeholde parken. Tak til Parkens sponsorer: KS-Snowboard, Forum…, Bobby's, Reef og Vallåsen.

Vallåsen
Mikkel Melamies (formand for snowboard afdelingen) er blevet park-ansvarlig i Vallåsen og der er store planer for parken på det nærmeste sted i Syd Sverige. Planerne omfatter hop, rails, bokse og wallride.
 
Bobby's Boardshop
Overfor Jarmers Plads åbner en ny snowboardshop. Det er Peder og Vonge fra KS, som sammen har fundet ud af, at der manglede en rigtig fed snowboardshop i Kbh. Når dette blad er på gaden skulle butikken gerne være åbnet. Kig ind forbi for at se det lækre nye udstyr eller find dine julegaver her (dem Du køber til Dig selv lang tid før jul).

Billeder
Har du taget gode eller sjove snowboard billeder som kunne være sjove at have på klubbens site, så send dem til KS' Webmaster.

Jægersrail-følgetonen
Railen står nu på skatearealet ved Jægersborg. Inden begyndelsen af november får vi lavet et inrun og så er det bare at vente på sne…eller hente den selv nede ved skøjtehallen. Hold øje på hjemmesiden. Der annoncerer vi når projektet starter op.